Initiatief De Vene collective funeral deals succesvol

De Vene Uitvaartbenodigdheden is begin april gestart met Collective Funeral Deals. Hier worden mooie deals aangeboden met hoge kortingen. De ondernemers kunnen op deze manier hun krachten bundelen, door elkaar te stimuleren en/of attent te maken op deze unieke kans.

Na een maand actief te zijn, zijn er al mooie deals gesloten. Bijna alle deals die op de site zijn aangeboden kennen een succesvol verloop. Arno Boll is dan ook zeer ingenomen met het feit dat dit idee bij de ondernemers aanslaat: “we hebben inmiddels een aantal deals op onze site aangeboden, waarvan het merendeel succesvol.  Een prima start, maar we hopen natuurlijk dat de ondernemers elkaar hierover gaan informeren. Hoe meer er mee doen, hoe groter de kans dat de unieke deal door kan gaan”.

Het concept is simpel. Via de site www.devene.nl/collective-funeral-deals/ worden de deals aangeboden. Bij voldoende inschrijvingen gaat de deal door en bent u als ondernemer verzekerd van een goed en betrouwbaar product tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Sjoukje van Krimpen-Statema, van Van Krimpen-Statema Uitvaarzorg heeft ingeschreven op de collective funerall deals en is enthousiast over het concept: “Het kwam bij mij op het juiste moment. Spullen voor de uitvaartzorg zijn kostbaar, je wil families voldoende kunnen aanbieden, en dan is het fijn als je als collectief op een voordelige manier kan inkopen. Daarnaast is deelname aan funeral deals geheel vrijblijvend, je hoeft geen verplichting aan te gaan met De Vene en dat maakt het zeer aantrekkelijk”.

Orlanda Adams van Remember.Me.nl maakte ook gebruik van funeral deals: “het is een grappige manier om op een voordelige wijze aan  producten te komen. Leuk concept, de gedachte ‘sharing is caring’ spreekt mij enorm aan”.