De Vene levert niet alleen uitvaart artikelen, maar verzorgt indien gewenst ook de volledige inrichting van uw uitvaartcentrum.

Denk hierbij aan kistmeubels, wandafscheidingen (hier is heel veel in mogelijk), wandbekleding, verrijdbare separaties, bloemenzuilen, kandelaars, tilhulpmiddelen, sectie- c.q. verzorgingstafels etc.

Op koeltechnisch gebied kunnen wij u ook een oplossing op maat bieden. Zowel mobiele koelers, vaste koelers als koelruimtes met de benodigde stellingen, transportmiddelen zoals hefwagens- baarwagens zijn mogelijk. Deze vervaardigen wij in eigen beheer.

Veel zaken waarover gedacht moet worden zijn praktisch van aard en belangrijk maar puur gericht op een efficiënte manier van werken. Zeer zeker niet minder belangrijk is de beleving die de nabestaanden hebben als ze in uw uitvaartcentrum komen. Ook over deze zaken denken wij graag met u mee. De routing van een uitvaartcentrum is het eerste wezenlijke punt waaraan moet worden gedacht. Hierop volgend kunnen de mogelijkheden die u wenst worden toegepast. Hierin hebben wij veel ervaring en denken hier graag in mee.

Bekijk onze laatste projecten

Impressie

Het laatste nieuws

In het onderstaande overzicht zijn onze laatste nieuwsberichten te vinden. Hier tonen we ook vaak onze laatst afgeronde projecten.