De temperatuur van uw koeling dag en nacht bewaken?

Met de Coolerguard behoort onzekerheid m.b.t. de koeling tot verleden tijd! ❄️🌡❗️

Temperatuurbewaking op uw koeling

Uitsluiten van onzekerheden is voor u als uitvaartverzorger tijdens het regelen en uitvoeren van een uitvaart van groot belang. De nabestaanden gaan er immers terecht van uit dat dit bij u in goede handen is. De Coolerguard is een tool die hier naadloos op aansluit.

COOLERGUARD: Temperatuurbewakings-module in de koelers van De Vene.

Temperatuur te hoog of stroom uitgevallen? Dan ontvangt u een sms-alert en/of e-mail.

Bij een te hoge temperatuur van de koeler en bij stroomuitval ontvangt u een sms-alert en inkomend alarmgesprek op uw mobiel. U kunt er ook voor kiezen om een email van alle meldingen te ontvangen naast of in plaats van een sms-bericht. Iedere dag test het systeem zichzelf. Op ieder moment van de dag is temperatuur “live” op te vragen via SMS-code. Fysieke controle van de koelplaat is niet meer nodig.

Er zijn vijf telefoonnummers in te programmeren welke een alarmmelding krijgen. Hiervoor sluit u een voordelig abonnement af, neem contact op voor de actuele tarieven/mnd.

 

COOLERGUARD MET TWINLOG:

De Coolerguard met Twinlog is de overtreffende trap van de Coolerguard.

Via een online portal heeft u toegang tot extra functies. De coolerguard met twinlog biedt u alle voordelen van de coolerguard, maar heeft daarnaast extra voordelen:

  • Met plaatsbepaling door drie gsm-masten kunt u zien waar de koeling zich globaal bevindt. U heeft de optie om zelf uw eigen locatienaam aan een coolerguard toe te wijzen, wat handig is wanneer u meerdere koelingen gebruikt.
  • U kunt een log overzicht opvragen van de temperatuur van uw koeling over een langere periode. De temperatuur van uw koeling wordt door de Coolerguard op vaste tijden opgeslagen, waardoor u in een tabel of grafiek het verloop van de temperatuur kunt zien.
  • De door ons geleverde SIM-kaart maakt gebruik van alle providers. Hierdoor kan de Coolerguard ten allen tijden blijven communiceren met het portal en geeft gegarandeerd het beste bereik.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te spreken.