Blijvend in prijs verlaagd: Gevulde verzorgingskoffers!

Een verzorgingskoffer is onmisbaar tijdens de laatste verzorging van overledenen. Kijk daarom bij de categorie Verzorgingskoffers voor ons complete aanbod.

Nu tijdelijk bij aanschaf van een gevulde verzorgingskoffer:

GRATIS HANDSCHOENEN

* U krijgt TWEE doosjes handschoenen, naar keuze nitril blauw of nitril wit. De maten kiest u zelf. Actie geldig t/m 30-04-2019

 

Basic koffer

De Basic koffer met standaardvulling is een nette koffer met diverse vakken en mogelijkheden. De koffer is voorzien van een aluminium bies en een schouderband. Deze koffer is goed uitgerust en biedt u het complete scala aan artikelen om de laatste verzorging te kunnen uitvoeren. De standaardvulling is bij ons al heel toereikend.

Prijs: €225,- excl. BTW

 

Solid koffer

De Solid koffer met standaardvulling is een ultra sterke koffer die wel tegen een stootje kan. Door de vele vakken kunt u alles kwijt wat u nodig heeft. De Solidkoffer is voorzien van een harde vak indeling waardoor de tussenschotten niet kunnen vervormen. De vakken zijn naar wens in te delen. De standaardvulling is bij ons al heel toereikend.

Prijs: €275,- excl. BTW

 

Uitgebreid gevulde verzorgingskoffer

De Basic- en Solid koffer kunnen ook worden uitgevoerd met een uitgebreide vulling. De uitgebreid gevulde koffer bevat o.a. meer hecht- en verbandmaterialen, maar ook meer camouflage- en make-up-artikelen dan de standaard gevulde verzorgingskoffer. Op onze website kiest u als optie ‘uitgebreid gevuld’ om deze te bestellen. U kunt ons altijd vragen naar een lijst met de inhoud van de koffers. De meerprijs van de uitgebreid gevulde verzorgingskoffer is €50,- (excl. BTW)