Collega`s in beeld

Al behoorlijk wat jaren ben ik werkzaam bij De Vene Uitvaartbenodigdheden. Door mijn eerdere ervaring met het overledenenvervoer en de verzorging van overledenen probeer ik mijn advies zo dicht mogelijk aan te laten sluiten bij je wensen.

Naast mijn passie voor het werk heb ik thuis een lieve vrouw en drie kinderen in de leeftijd van 20, 18 en 11 jaar. Zelf ben ik 50 lentes jong.

Als je De Vene belt of mailt is de kans groot dat je contact met mij krijgt. Zoals dat in jouw werk ook het geval is, heb ik het liefst persoonlijk contact. Zowel vóór het maken van een offerte, maar ook in het traject wat daarna volgt. Op die manier voel jij dat er serieus met je vraag wordt omgegaan en dat je uiteindelijk een passend product geleverd krijgt.

Dat kan de vorm of maat van een hechtnaald zijn maar ook de uiteindelijke inrichting van de verzorgingsruimte of zelfs compleet uitvaartcentrum. Tot snel !