Onderscheidend zijn?

Bij De Vene maken we steeds vaker maatwerk. Uitvaartondernemers willen onderscheidend zijn. Zeker in hun uitvaartcentrum, 24-uurs kamers of bij de thuisopbaring. Hier passen producten bij die ook  onderscheidend zijn. Vaak is maatwerk dan onvermijdelijk. En wij van De Vene houden daarvan! Wat is mooier dan mee mogen denken hoe een pand of ruimte beter tot zijn recht komt? Dit is ook overal anders. Daarom maakt De Vene maatwerkproducten die aansluiten bij de smaak en het bedrijf waar we op dat moment mee te maken hebben.

Hieronder een mooi voorbeeld hoe maatwerk tot uiting kan komen. Mooie bloemtafeltjes met een stalen frame in diep zwart afgewerkt met een gemarmerd blad in hotel chique stijl. Ook benieuwd naar ons maatwerk en hoe u zich daarmee kunt onderscheiden? Neem dan contact op.