Harde wegwerp bokaal voor de afzuigpomp?

Bij het gebruik van de afzuigpomp om de maag, keel-, neus- en mondholte van vocht te ontdoen wordt vaak de “pot”gebruikt die bij de afzuigpomp is geleverd. Het nadeel hiervan is dat deze na ieder gebruik gereinigd moet worden. Dit is, zoals u weet, niet het leukste klusje. Om dit te voorkomen kan er gewerkt worden met wegwerpbokalen. Deze werken hetzelfde als de beker van uw afzuigpomp maar zijn dan geschikt voor eenmalig gebruik en kunnen goed afgesloten worden. Hierdoor hoeft u dit vervelende klusje niet meer te doen en kunt u de bokalen na eenmalig gebruik afvoeren.

Geschikt voor buikpunctie, ideaal!

De genoemde bokalen zijn ook geschikt om aan te sluiten op de aspiratiepomp bij een buikpunctie. Het geaspireerde vocht kan eenvoudig opgeslagen en afgevoerd worden. Ga naar de website en wij zorgen dat u nooit meer een beker van de afzuigpomp hoeft te reinigen. Voor de afzuigpomp kijk hier.