Zonnepanelen

Eind 2021 hebben wij  zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van ons pand. Dit is niet alleen een stap in de groene richting, maar het heeft ook zijn vruchten afgeworpen op het gebied van energiebesparing. Wij wekken zelfs meer  stroom op dan wij gebruiken, en zijn hierdoor energie-neutraal, als het gaat over elektriciteit.

Bovendien dragen wij hiermee bij aan het verkleinen van onze ecologische voetafdruk en het behouden van onze planeet voor toekomstige generaties. Als leverancier van uitvaartbenodigdheden zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een duurzame en milieuvriendelijke toekomst. Met deze stap hopen wij dan ook een voorbeeld te zijn .

Wij willen graag al onze klanten bedanken voor hun vertrouwen en loyaliteit. Samen met u willen wij blijven streven naar een betere toekomst voor onze planeet.