Koelingen desinfecteren

Zo treffen wij de koelingen die wij servicen regelmatig aan!
Vies, vet en de stukken molton er nog aan waar de overledene op heeft gelegen.
 
Dit is niet fijn voor ons maar al helemaal niet voor de gebruiker van de koeling die deze vastpakt. U kunt zich voorstellen dat een koeling waar 5 dagen een overledene op heeft gelegen best gedesinfecteerd mag worden, of eigenlijk gedesinfecteerd moet worden in een professionele omgeving. 
 
Dit kan eenvoudig. Na afbreken van de opbaring neemt u de koeling met de molton erop mee terug naar uw bedrijfsruimte of opslag. In de tussentijd is de koeling ontdooid en kunt u de molton er eenvoudig afhalen zonder dat deze vastplakt. Zorg ervoor dat als u moltons gebruikt, deze separaat gewassen worden. En draag handschoenen.
 
De koelplaat kan hierna eenvoudig gereinigd worden met een desinfectiespray https://www.devene.nl/producten/verzorging/desinfectiemiddelen/oppervlakte-desinfectie-750-ml/ en poetspapier. Vergeet niet de motorbekapping en het handvat ook mee te nemen. Deze staat vaak op de meest onhygiënische plaatsen.
 
Hierna is uw koeling gedesinfecteerd en klaar voor het volgende gebruik. Om het RVS in goede conditie te houden kunt u de koeling 1x per maand onderhouden met een RVS reiniger: https://www.devene.nl/producten/koelsystemen/overige-toebehoren/rvs-cleaner/. Hiermee blijft het RVS in goede conditie en blijft de glans behouden.
 
Desinfecteer uw materialen, wel zo gezond 👍