De Vene steeds vaker in ziekenhuizen

Het komt steeds vaker voor dat we gevraagd worden voor de inrichting van ziekenhuismortuaria, mortuaria van zorgcentra, inrichting pathologie ruimtes, obductieruimtes etc.

Te denken valt dan aan de inrichting van het technisch gedeelte zoals de gekoelde ruimte / koelcel, de autopsietafel, liftsystemen maar ook de opslag van de overledenen in speciale rekken. Hierbij zijn ook transportmiddelen nodig zoals een hefwagen, schalen om de overledene op te plaatsen etc. Bij de volledige routing wordt De Vene ingeschakeld. Vanaf de transfer van het bed tot en met het ophalen van de overledene met de rouwauto. In alle tussenliggende schakels moet het interne vervoer goed verlopen. Wij denken hierin mee en zorgen dat iedere fase van A tot Z goed wordt begeleid. Wij houden de touwtjes in handen.

Ook verzorgen wij de volledige aankleding  van de afscheidskamers, van de vloer, de wand tot en met het meubilair. Met deze totaaloplossing kunnen wij onze klant volledig ontzorgen, hebben ze één aanspreekpunt en sluit alles naadloos op elkaar aan!