Nieuw Ontwikkeld Buisframe, de Foldi: Kleiner, Lichter, Beter!

Onze nieuwste ontwikkeling is klaar om in gebruik te nemen! De Foldi. We hebben een nieuw buisframe ontwikkeld dat op een Spencer schaarwagen past. Door het gebruik van lichtgewicht aluminium is deze nieuwe versie een stuk lichter dan de vorige versie, die van RVS gemaakt was. Bij het buisframe hoort een draperie die strakker afhangt en gemakkelijk zonder kreukels opgevouwen kan worden.

Bekijk hier onze Youtube video:

De Foldi scharniert op 3 verschillende punten waardoor het erg klein opgevouwen kan worden. Dit zorgt voor een compact ontwerp wat, mocht het nodig zijn, zelfs voorin uw auto kan staan. Hoe het ontwerp uit- en inklapt wordt in de video gedemonstreerd.

Dit nieuwe ontwerp is het moderne alternatief op ons RVS frame en de welbekende plooiende draperie.

Heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op! Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Klik hier om de flyer te downloaden.

Klik hier  om de Foldi aan te schaffen.