Wat zeg je?

Geluid bestaat al sinds dag één. Het is iets wat er altijd is geweest. Geluid kun je maken met je stembanden, maar ook met je handen en voeten. Instrumenten geven ons de mogelijkheid om verschillende geluiden te maken en tegenwoordig is bijna alles met de computer te produceren.

Geluid is om van te genieten, geluid is om naar te luisteren, geluid is om emoties te voelen. Geluid is iets waar de meeste mensen niet iedere dag bij stilstaan. Toch is het belangrijker dan je denkt. Elkaar goed verstaan is van groot belang, ook tijdens een uitvaart. Mensen moeten kunnen luisteren naar de inhoud van wat je zegt, zonder moeite te doen om je woorden te verstaan.

De geluidssystemen van De Vene Uitvaartbenodigdheden zijn draadloos en mee te nemen naar iedere gewenste locatie voor bijvoorbeeld een uitvaartplechtigheid. De systemen zijn inclusief draadloze microfoon en beschermhoes.
Naast het geluid van een heldere stem zijn de geluidssystemen van De Vene ook uitgevoerd met een USB en te verbinden met je telefoon door middel van bluetooth. Zodoende is bijna alles af te spelen, waar en wanneer jij wilt.

Er zijn systemen verkrijgbaar voor kleine, middelgrote en grote groepen mensen. Dit is afhankelijk van de omstandigheden. De systemen zijn ook zeer geschikt voor buitengebruik.
Kijk in de categorie Geluidssystemen voor meer informatie, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.