Met mij kun je alle kanten op!

Van links naar rechts of van boven naar beneden, diagonaal….met dit glijlaken is het geen probleem.

Tijdens de laatste verzorging kan het lastig zijn een overledene te verplaatsen. Het is dan de kunst om het lichaam op een respectvolle manier goed te leggen zonder daarbij veel fysiek belast te worden.

De Vene Uitvaartbenodigdheden heeft hier een mooi product voor: het Slide Glijlaken. Gemakkelijk onder het lichaam van de overledene te schuiven. Vooral als het bed in hoogte verstelbaar is, maar dat is niet noodzakelijk. Door de tunnelvorm of buisvorm glijden de bovenste en de onderste laag over elkaar waardoor de verplaatsing van het lichaam heel soepel verloopt.

Het is gemaakt van dicht geweven polyester en staat bekend om zijn sterkte, terwijl het een hele dunne en lichte stof is. De afmetingen van het Slide Glijlaken zijn 90 cm bij 145 cm. Doordat de stof zo dun is, is deze op te vouwen tot een compact formaat en op te bergen in een bijgeleverd tasje. Heel handig om deze mee te nemen en ook om bijvoorbeeld in de verzorgingskoffer te stoppen.

Het Slide Glijlaken is de komende week verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk het product voor de actie:

https://www.devene.nl/producten/verzorging/tilhulpmiddelen/slide-glijlaken/