Condoleancemap zelf samenstellen, met uw eigen logo!

Een condoleancemap met eigen logo, wie wil dat nou niet?

Maar, hoe doen ze dat nou eigenlijk? Allereerst worden de mappen natuurlijk gemaakt. De kleur en indeling van bepaalt u. Vervolgens wordt er een stempel van aluminium gemaakt, het zogenaamde ‘cliché’.
Het cliché wordt verwarmd tot ongeveer 250°C en wordt met grote druk in de map geperst. Zo ontstaat er een prachtige afdruk van uw logo in de door u gekozen map. De mappen zijn handgemaakt in Nederland en zijn van zeer hoge kwaliteit.

De kleur en indeling bepaalt u zelf

Door middel van een stalenkaart bepaalt u zelf hoe de mappen eruit komen te zien. U heeft de keuze tussen 2-slag en 3-slag, beide voorzien van een 2-rings mechaniek. Verder heeft u de keuze uit meer dan 60 materialen en kleuren. De mappen zijn volledig dubbel uitgevoerd voor de stevigheid en uitstraling.
Aan de binnenkant zijn de mappen voorzien van insteekvakken voor bijvoorbeeld de rouwkaart of een visitekaartje van uw onderneming.

Bij een afname vanaf 30 stuks kunt u uw eigen logo laten bedrukken.
Maatwerk is ook mogelijk; zoals A4 nazorgmappen, opbergboxen, herinneringsboxen, etc.

Prijs per map (bij afname van 30 stuks):
v.a. € 15,45 exclusief btw

De condoleancemap is tijdens en na de uitvaart toch ook een visitekaartje voor uw onderneming?