BodyPod

De Bodypod is ideaal voor het verplaatsen van een overledene van een bovenverdieping naar beneden. Wanneer u een trap af moet met een brancard is dit vaak lastig. Met deze Bodypod zijn die moeilijkheden verleden tijd. Door de matras hoeft de overledene niet getild te worden, maar kan deze als het ware over de trap schuiven, door gebruik te maken van de zwaartekracht. De handvaten zijn op verschillende hoogtes vast te houden voor juiste ondersteuning, zoals u dat prettig vindt.
De tilmatras kan in zijn geheel op een brancard worden geplaatst, zodat de overledene verder kan worden vervoerd. Deze hoeft hierdoor niet meer verder getild te worden dan noodzakelijk.
Aan de binnenzijde van de tilmatras zitten klittenbanden om de overledene goed te kunnen fixeren. Ook bij het hoofd zit een verstelbare klittenband, welke zowel in de lengte als de breedte te verstellen is. Met deze band kunt u het hoofd van de overledene in de gewenste positie vast zetten. De bodem voelt aan als een zachte matras. Dit geeft voor nabestaanden het gevoel dat hun naaste op een piëteitsvolle wijze wordt vervoerd.
De Bodypod is op te bergen in een bijpassende hoes. U schuift de matras hierin en rolt deze op. Deze is vast te klikken door middel van een kunststof gespsluiting.

Ga naar: www.devene.nl/bodypod/ om er direct een te bestellen!