Nieuw: Demontabel Share meubel

Nieuw! Demontabel share meubel; volledig ontworpen door De Vene Uitvaartbenodigdheden.

Met dit lichtgewicht meubel maken wij een sprong van de originele schaarwagen met buisframe en draperie naar een vast meubel. Een meubel dat niet op een vaste plaats hoeft te staan, maar dat gemakkelijk mee is te nemen naar andere (thuis)locaties. In tegenstelling tot een draperie geeft dit meubel een strak en modern uiterlijk aan de opbaring.

Het monteren of demonteren van het share meubel kost u slechts enkele minuten. Het meubel neemt weinig ruimte in beslag wanneer het wordt vervoerd of opgeslagen. In speciaal ontworpen transporthoezen kunt u de losse delen veilig vervoeren zodat deze niet beschadigen.

Het meubel is in iedere gewenste kleur en structuur te bestellen. De bovenzijde is voorzien van strips om beschadigingen te voorkomen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.