Vlindersluitingen voor een persoonlijker afscheid

Vlindersluitingen worden steeds vaker gekozen als finishing touch op een uitvaartkist of op een kinderkistje. De kinderen in de familie kunnen de vlinders schilderen, zodat er een kleurrijk geheel ontstaat en de kinderen op hun manier bezig kunnen zijn met het afscheid. Bij het sluiten van de uitvaartkist kunnen de kinderen ook helpen waardoor ze een actieve rol krijgen tijdens de ceremonie.

Maatvoeringen

Vlindersluitingen zijn in verschillende maatvoeringen verkrijgbaar: klein – medium – groot. De kleine vlindersluitingen zijn alleen geschikt voor kinderkistjes. De medium en grote vlinders kunnen voor een volwassenen uitvaartkist gebruikt worden. Vaak wordt op de “kopse” kanten van de uitvaartkist gekozen voor een groot model vlinder. De sluitingen aan beide zijdes kunnen dan uitgevoerd worden met de medium vlindersluitingen.

Persoonlijk en een goed doel

Op het gebied van uitvaarten worden er steeds meer persoonlijke producten aangeboden. De Vene werkt hier natuurlijk graag aan mee. Met de aankoop van dit product ondersteunt u het project Nai Zindagi (Nieuw Leven) in Pakistan. De vlindersluitingen worden gemaakt door ex-verslaafden. De organisatie gelooft dat elk mens kwaliteiten heeft en dat er voor iedereen een plekje is waar hij waardevol kan zijn.

Wilt u vlindersluitingen bestellen? Ga dan naar de productenpagina