Welkom bij De Vene Uitvaartbenodigdheden in België

Ontdek onze uitgebreide dienstverlening en hoogwaardige producten voor uitvaartcentra / funeraria in België.

Bij De Vene Uitvaartbenodigdheden zijn we trots op onze nauwe banden met België en onze opgedane kennis van de Belgische gebruiken en tradities. Als leverancier van uitvaartbenodigdheden ofwel uitvaartproducten in België bieden wij een uitgebreid assortiment aan producten en diensten om aan al uw behoeften te voldoen.

Onze Diensten in België:

  1. Projectinrichting voor Uitvaartcentra en Funeraria: Wij leveren hoogwaardige projectinrichting die zorgvuldig is afgestemd op de wensen van de desbetreffende onderneming.

  2. Inrichting voor Rouwkamers: Creëer een respectvolle en serene sfeer met onze speciaal ontworpen inrichting voor funeraria.
  3. Interne Transportmiddelen: Efficiënte en betrouwbare transportmiddelen om een soepele en ergonomische werking in uw uitvaartcentrum te waarborgen.

  4. Ateliergoederen: Kwaliteits-atelierbenodigdheden voor een professionele opbaring / groet
  5. Verzorgingsartikelen voor de Laatste Zorg: Een breed scala aan verzorgingsartikelen voor een respectvolle en professionele laatste verzorging.
    Desinfectiemiddelen
  6. Tilhulpmiddelen: Ergonomische en veilige tilhulpmiddelen voor het gemak van uw personeel.
  7. Kistmeubels: Stijlvolle en functionele kistmeubels die aansluiten bij uw uitvaartcentrum. 

  8. Frigo’s: Betrouwbare en hoogwaardige frigo’s om de optimale omstandigheden voor lichaamsbehoud te garanderen.

 

Interieur voor Frigo’s: Speciaal ontworpen interieur om uw frigo’s efficiënt en overzichtelijk te organiseren.

Bij De Vene begrijpen we dat elke uitvaart uniek is en streven we ernaar om aan al uw specifieke wensen te voldoen. Wij selecteren onze producten en diensten met zorg en passen deze aan de Belgische normen en tradities, waardoor wij uw betrouwbare partner zijn voor uitvaartbenodigdheden in België.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen. Wij staan klaar om u te ondersteunen in het bieden van waardige en respectvolle oplossingen.