Plafond tillift voor overledenen

De Vene uitvaartbenodigdheden is een bedrijf dat al jarenlang actief is in de toelevering van materialen voor de uitvaartsector, mortuaria en pathologie centra. Ook de plafond tillift hoort hierbij. In de toepassing van uitvaartcentra, mortuaria en pathologie kunnen er verschillen zijn. De wensen van het bedrijf of de afdeling zijn voor ons van belang om de passende producten op aan te bieden. Bij De Vene doen we niet anders. Dankzij een jarenlange praktijkervaring kunnen wij op dit gebied uitstekend adviseren.

Inventarisatie

Na het eerste contact maken wij een inventarisatie van de wensen. Daarna brengen wij de ruimte in kaart voor de eerste offerte-opzet. Het kan zijn dat u een monorail lift wenst of een traverse systeem. Met laatstgenoemde kan iedere plaats binnen de ruimte bereikt worden. Zelfs deurovergangen zijn mogelijk! We kunnen veel mogelijkheden bieden, denk bijvoorbeeld aan tilbanden of een scoop “grijp/schaarlift”. De offerte wordt hierna opgemaakt.

Offerte

Na akkoord op de offerte brengen wij de ruimte gedetailleerd in kaart, zodat problemen in de montage van het systeem voorkomen worden. Na ons bezoek en akkoord op de definitieve offerte kunnen we een levermoment / levertijd afspreken. U kunt uitgaan van een net montageteam, en na de oplevering van een perfect werkend plafondliftsysteem.