Ik ben Jan Boll, mede eigenaar / directeur van De Vene Uitvaartbenodigdheden.

Met een achtergrond in de medische wereld als zijnde verpleegkundige en hierna subhoofd, hoofd en sectorhoofd van diverse afdelingen in het Carolusziekenhuis Den Bosch heb ik in 1992 samen met mijn vrouw; Willy Boll, besloten het rouwvervoerbedrijf annex Taxibedrijf , van mijn schoonvader over te nemen. Dit bedrijf hebben wij met veel toewijding en plezier verder uitgebouwd en is nog volop operationeel.

In 2008 heb ik samen met mijn zoon; Arno Boll, besloten De Vene Uitvaartbenodigdheden op te richten. Het nieuwe pand wat wij destijds net betrokken hadden, had ruimte genoeg. Daarbij bestond al geruime tijd de wens een groothandel  in uitvaartbenodigdheden te starten. De kennis van producten was aanwezig, affiniteit met de producten ook. Daarbij is het heel prettig altijd in de praktijk te hebben gewerkt waardoor wij weten hoe producten in worden gezet, wat de wensen hieromheen zijn en wat de klant ervan verwacht. Ook mijn medische achtergrond komt geregeld van pas, wat ik dan ook erg leuk vind. Het is en blijft altijd weer een uitdaging om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Het bedrijf is na hard werken een volwaardig bedrijf geworden met een leuk team, mooie innovatieve producten en een trouwe klantenkring.  Al met al ben ik heel trots dat ik samen met mijn schoonvader A. (Janus) Duijster, Willy (vrouw), Arno (zoon) en met onze medewerkers twee familie bedrijven, De Vene Uitvaartbenodigdheden en Duijster Uitvaart Dienstverlening, heb mogen opbouwen.

Zoals gezegd zijn wij bijzonder content met onze trouwe klantenkring. Zonder u, als klant, zou De Vene geen bestaansrecht hebben.
Wij staan graag voor u klaar!