Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Arno Boll en ik ben eigenaar / directeur van De Vene Uitvaartbenodigdheden.
Ik ben opgegroeid tussen de rouwauto`s omdat mijn opa en later mijn ouders een rouwvervoerbedrijf hadden. Spelenderwijs is het uitvaartwezen daardoor in mijn genen gaan zitten.

In 2008 stond ik mede aan de wieg van De Vene Uitvaartbenodigdheden. Intussen zijn we weer een aantal jaren en ervaringen verder met als resultaat een bedrijf wat er staat! Ik heb het altijd als prettig ervaren dat ik door mijn achtergrond en ervaring weet hoe producten in de praktijk worden gebruikt en wat de mogelijkheden en onmogelijkheden ervan zijn. Deze praktijkgerichte instelling maakt dat het eenvoudig is om me in te leven in de situatie van de klant en hier ook rekening mee te houden.

Door de jaren heen hebben wij al behoorlijk wat noviteiten aan de man gebracht, waaronder de toepassing van randverwarming in koelingen, de Coolerguard, MultiFlex koeling etc. Het is iedere keer weer een uitdaging een product te ontwikkelen op basis van klantbehoeften. Dit en het contact met u, als klant, geeft mij de motivatie om er iedere dag weer keihard voor te gaan. 

Hopelijk tot snel bij De Vene.