Multikoeling voor het koelen van overledenen

In eigen beheer

De Vene Uitvaartbenodigdheden ontwikkelt en bouwt koelingen volledig in eigen. Al sinds de start van ons bedrijf in 2008 onwikkelen en bouwen wij multikoelers in eigen beheer. De affiniteit met de uitvaartbranche maakt dat wij goed weten wat de klant verlangt van een mobiele overledenenkoeling. Door onze jarenlange ervaring met het opbaren van overledenen weten wij de ins en outs die u belangrijk vindt aan een multikoeling.

De multikoeling wordt ingezet voor de directe koeling van een overledenen in een bed of soortgelijke situatie en voor de koeling van een uitvaartkist.
Doordat de koeling multifunctioneel inzetbaar is, kan deze voor alle situaties gebruikt worden en heeft u altijd een geschikt apparaat bij de hand voor de opbaring. Of dit nu een bedopbaring, een opbaring op een opbaarplateau of een opbaring in de kist is.

Innovatie

Niets blijft hetzelfde, gelukkig maar! De Vene streeft en blijft streven naar optimalisatie van producten. Of dit nu het geluidsniveau is, de koelwerking of verbetering van de techniek en inzetbaarheid is.
Zo hebben wij een paar jaar geleden de MultiFlex koeling ontwikkeld. Deze koeling is net zo inzetbaar als de multikoeling maar kan daarbij ook het hoofd koelen. Deze toevoeging was dusdanig vernieuwend dat wij een octrooi hebben aangevraagd en gekregen hebben op deze toepassing.

De bijzondere toepassing van deze hoofdsteun is dat deze normaal gesproken verzonken ligt in de koelplaat en hier niet uit kan komen. Tenzij u dit wilt en de hoofdsteun gebruikt voor de opbaring. Door de flexibele slangen kunt u de hoofdsteun positioneren op een normaal kussen. De hoofdsteun is hierdoor niet zichtbaar tijdens de opbaring maar koelt wel! Het is bewezen dat verkleuringen in het gelaat, in de hals en van de oren voorkomen wordt. De hoofdsteun kan ook gewoon verzonken blijven in de plaat, waardoor de koeling tevens inzetbaar is voor een kistopbaring.

5 jaar garantie en kwaliteit

De Vene streeft naar een optimale kwaliteit, waarbij gebruiksgemak, een goede werking en jarenlang duurzaam gebruik, hand in hand gaan. Het is niet voor niets dat wij 5 jaar garantie geven op onze multikoelers m.u.v. slijtage-onderdelen. De RVS bekapping in een gestraalde behandeling zorgen voor een zorgeloos, jarenlang gebruik, waarbij de vormvastheid van de plaat gegarandeerd is. De keramisch gestraalde bekappingen geven bovendien een mooi mat effect, waarop vette vingers veel minder snel te zien zijn.

De temperatuur die het apparaat aangeeft is ook daadwerkelijk de temperatuur van de plaat. De sensor van de thermostaat verwerken wij heel bewust in de plaat, waardoor de thermostaat ook de temperatuur van de plaat aangeeft. Dit vinden wij transparanter en eerlijker. Door de kwaliteit die wij nastreven durven wij te zeggen dat bij jaarlijks onderhoud onze koeling 5 jaar langer mee gaat dan alle andere producten die in de markt verkrijgbaar zijn!

Stilste koelmotoren

De Vene levert de stilste koelmotoren in de uitvaartbranche. Door gebruik te maken van speciaal geselecteerde compressoren en ventilatoren hebben we dit na jaren onderzoek en innovatie bereikt.

U ook?

Wilt u ook een multikoeling of MultiFlex koeling die goed koelt en jarenlang mee gaat? Neem dan contact met ons op. Veel klanten gingen u voor en zijn nog steeds klant.