Hefwagens voor uitvaartcentra, mortuaria en pathologie

Bent u op zoek naar een handige en efficiënte manier om zware lasten te verplaatsen en te tillen? Dan zijn onze hefwagens, ook wel bekend als schaarwagens, de ideale oplossing voor u. Bij De Vene hebben we een breed assortiment aan hefwagens van topkwaliteit, geschikt voor diverse toepassingen in mortuaria en uitvaartcentra.

Onze hefwagens zijn ontworpen om het tillen en verplaatsen van zware lasten te vergemakkelijken en te versnellen. Met een hefcapaciteit tot 300 KG, afhankelijk van de hefwagen. kunt u met gemak alles tillen en verplaatsen. Dankzij de compacte en wendbare constructie zijn onze hefwagens zeer eenvoudig te manoeuvreren, zelfs in smalle ruimtes.

Met een hefwagen van De Vene bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar ook geld. Het tillen en verplaatsen van zware lasten met de hand kan immers leiden tot letsel en gezondheidsproblemen, waardoor werknemers mogelijk verzuimen. Met onze hefwagens wordt het werk veel minder belastend en kunnen werknemers efficiënter en veiliger werken. Bovendien zijn onze hefwagens duurzaam en gaan ze lang mee, waardoor u op de lange termijn geld bespaart op reparatie- en vervangingskosten.

Kortom, onze hefwagens zijn een slimme investering voor bedrijven die op zoek zijn naar een veilige, efficiënte en kosteneffectieve manier om overledenen te tillen en te verplaatsen. Bestel vandaag nog uw hefwagen bij De Vene en ervaar zelf de voordelen van dit handige hulpmiddel!

Neem hier contact op voor een offerte. We nemen samen met u door wat het product moet kunnen om u zo goed mogelijk te adviseren. Daarbij brengen we de interne routing van het uitvaartcentrum, het mortuarium of de autopsieruimte in kaart. Dit laatste is in ziekenhuizen, grote mortuaria maar ook zeker uitvaartcentra met afscheidsruimtes en dergelijk heel belangrijk.

Bekijk hier de hefwagens