Bij De Vene Uitvaartbenodigdheden begrijpen we dat het koelen en conserveren van een overledene met de grootste zorg aangepakt moet worden. Daarom zijn we trots op onze zelfontwikkelde en -gebouwde koelingen, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in de branche. In dit blogartikel willen we graag enkele unieke eigenschappen van onze koelsystemen onder de aandacht brengen, waardoor ze zich onderscheiden van andere producten in de branche:

Vormvaste RVS platen:

In tegenstelling tot kunststof zijn de platen van onze koelingen vormvast. We gebruiken hiervoor RVS (roestvrij staal), dat niet alleen duurzaam is, maar ook een uitstekende geleider. Dit zorgt ervoor dat de kou gelijkmatig wordt verspreid over de gehele oppervlakte, wat essentieel is voor een optimale koeling.

Speciaal geschuimde koelplaten:

Om ervoor te zorgen dat de kou maximaal naar boven wordt geleid en vochtproblemen worden voorkomen, hebben we onze koelplaten intern op een speciale manier geschuimd. Deze innovatieve techniek zorgt voor een efficiënte koeling en draagt bij aan de lange levensduur van onze systemen.

Stille ventilatoren:

Bij De Vene Uitvaartbenodigdheden hechten we veel waarde aan een respectvolle en serene omgeving tijdens een opbaring. Daarom werken we met de stilste ventilatoren. Het geluid van onze systemen is nagenoeg nihil, waardoor het geen storende factor is voor de familie en andere aanwezigen.

Vijf jaar garantie en duurzaamheid:

Wij zijn de enige aanbieder in de markt die maar liefst 5 jaar garantie biedt op al onze koelsystemen. Dit onderstreept het vertrouwen dat we hebben in de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Wij kiezen bewust om een hoger segment aan te bieden, hierdoor gaan onze koelingen gemiddeld 5 tot 10 jaar langer mee dan andere systemen. Hierdoor bieden ze een uitstekend rendement op de investering.

Gepatenteerde MultiFlex koeling:

Onze gepatenteerde MultiFlex koeling, met een gekoelde, flexibele hoofdsteun, wordt steeds meer gewaardeerd in de uitvaartbranche. Het hoofd is het meest zichtbare deel tijdens een opbaring, en het koelen hiervan geeft positieve resultaten. Dit innovatieve ontwerp biedt een aanzienlijke meerwaarde en draagt bij aan een respectvolle en comfortabele opbaring.

Conclusie:

Bij De Vene Uitvaartbenodigdheden streven we naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in al onze producten, en onze zelfontwikkelde en -gebouwde koelsystemen..

Onze koelingen zijn niet alleen technisch geavanceerd, maar ook ergonomisch vormgegeven. De MultiFlex koeling met de gepatenteerde gekoelde, flexibele hoofdsteun is een perfect voorbeeld van onze innovatieve aanpak. We begrijpen dat het hoofd het meest zichtbare deel is tijdens een opbaring, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat het gekoeld wordt met goede resultaten als gevolg.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf waarom onze zelfontwikkelde en -gebouwde koelingen de beste keuze zijn voor u. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen en u te voorzien van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid die u verdient.