Bewassingsruimte en inrichting Islamitische centra

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de inrichting van de dodenbewassingsruimte in uw Islamitisch centrum? Dan bent u bij De Vene aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en inrichten van dodenbewassingsruimtes voor Islamitische centra en kunnen u hierbij uitstekend van dienst zijn.

Een Islamitische dodenbewassingsruimte moet voldoen aan een aantal specifieke eisen en richtlijnen. Zo dient de ruimte bijvoorbeeld goed verlicht te zijn en dient er voldoende ruimte te zijn voor de wassingstafel. Ook is het van belang dat de ruimte hygiënisch is en dat er voldoende opbergruimte is voor de benodigde materialen.

Bij De Vene begrijpen we dat de inrichting van de dodenbewassingsruimte een gevoelig onderwerp is en dat het van belang is om hier met respect mee om te gaan. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om een ontwerp te realiseren dat volledig aansluit bij de wensen en behoeften van het Islamitische centrum.

Naast het ontwerpen en inrichten van de dodenbewassingsruimte, bieden wij ook een breed scala aan andere producten en diensten aan voor de dodenwasruimte van Islamitische centra / Moskeeën.

Bij De Vene hebben we al vele Islamitische centra en Moskeeën geholpen met het ontwerpen en inrichten van hun dodenbewassingsruimte en andere Islamitische producten en diensten. We zijn er trots op dat we een betrouwbare partner zijn voor deze gemeenschappen en hebben inmiddels een uitgebreide lijst van tevreden klanten.

We begrijpen dat het belangrijk is om referenties te kunnen overleggen, zodat u een goed beeld krijgt van onze ervaring en expertise. Daarom kunnen wij referenties aanleveren van diverse Islamitische centra en Moskeeën waar wij eerder mee hebben samengewerkt. Zo kunt u zelf ervaren hoe onze producten en diensten bijdragen aan de inrichting van een Islamitisch centrum en de gemeenschap die daarbij hoort.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze referenties of als u wilt bespreken hoe wij u kunnen helpen met de inrichting van uw dodenbewassingsruimte of andere Islamitische producten en diensten. Wij staan altijd klaar om u te voorzien van advies en informatie.

Bij De Vene zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige producten en diensten voor de inrichting van Islamitische centra, waaronder:

 • Bewassingstafels / dodenwassingtafels
 • Tafels om doden te wassen
 • Wandblokken RVS met wasbakken en kasten
 • Tilhulpmiddelen zoals een plafondlift
 • Gekoelde ruimte of koelcel voor de overledenen
 • Interieur voor de gekoelde ruimten
 • Wasbakken
 • Wandmeubels
 • Complete sfeerinrichting en meubilair van het centrum
 • Wandbekleding
 • Vloerafwerking
 • Verlichting

Wij regelen alles in eigen beheer met korte lijnen, waardoor een optimale dienstverlening ontstaat. Bovendien kunnen wij een complete projectinrichting inclusief plan op tekening en 3D overzichten voor u verzorgen. Of u nu op zoek bent naar losse producten of een complete inrichting, bij De Vene bent u aan het juiste adres.

Contact met de Vene