Altijd een condoleancemap / register die past bij uw bedrijf

Bent u als uitvaartondernemer of organisatie op zoek naar mooie en hoogwaardige condoleancemappen? Dan bent u bij De Vene aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan condoleancemappen in verschillende kleuren en designs, waardoor er altijd een passende map te vinden is die aansluit bij de wensen van uw klanten.

Een condoleancemap biedt de mogelijkheid om op een waardige en persoonlijke manier afscheid te nemen van een dierbare. In de map kunnen gasten het condoleanceregister invullen en een persoonlijke boodschap achterlaten voor de nabestaanden. Hiermee biedt u uw klanten de mogelijkheid om op een mooie en bijzondere manier de herinneringen aan hun dierbare te bewaren.

De condoleancemappen van De Vene zijn van hoge kwaliteit en hebben een luxe uitstralng. Ze zijn voorzien van stevige covers en bieden voldoende ruimte voor het condoleanceregister en eventuele persoonlijke boodschappen. Hierdoor zijn onze condoleancemappen niet alleen geschikt voor gebruik tijdens de condoleance, maar ook als blijvende herinnering aan de overledene.

Wij begrijpen dat elke uitvaart uniek is en daarom bieden wij u als uitvaartondernemer of organisatie de mogelijkheid om de condoleancemappen naar wens te personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld het logo of de naam van uw organisatie op de mappen laten drukken, waardoor u een persoonlijk tintje geeft aan de condoleance. Ook de kleur en textuur kunt u zelf bepalen vanaf een bestelling van 30 stuks. Daarmee ondersteunt u de lokale economie, omdat de Vene mappen laat maken in de eigen regio. Het milieu maar zeker de werkgelegenheid worden hiermee ondersteund.

Bij De Vene staan wij altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste condoleancemappen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Contact met de Vene