De Vene ontwikkelt en produceert mobiele koelsystemen

Bij De Vene uitvaartbenodigdheden zetten we ons al jaren in voor de ontwikkeling en productie van mobiele koelsystemen voor de uitvaartbranche. Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons topprioriteit, samen met functionaliteit die echt het verschil maakt.
 
Onze mobiele koelsystemen zijn ontworpen voor jarenlang (mobiel)gebruik. Daarom gebruiken we alleen de beste materialen, zoals hoogwaardig en vormvast RVS met een matte afwerking, en uitsluitend hoogwaardige motoronderdelen.
 
Een van de meest gekozen innovaties is de koeling. Deze koeling kan zowel bij een bedopbaring als bij een kistopbaring worden ingezet. Uniek door zijn lichte gewicht en handige functionaliteiten zoals de traploos verstelbare en gekoelde hoofdsteun. Zo kan het hoofd, direct maar niet zichtbaar, gekoeld worden, door het hoofdsteuntje op een kussen.
Ons assortiment omvat daarnaast een breed scala aan koelsystemen, waaronder:
❄ Multikoeling
❄ BCI blaaskoeling
❄ Bedkoeling schelp
❄ Koeltafel 180 cm
❄ Kistkoeling/koeltafel 140 cm
❄ Kinderkoeling
❄ Prematuurkoeling
❄Prematuurkoeling met meubel
 
Ons doel is simpel: koelsystemen bouwen die jarenlang zonder problemen kunnen worden gebruikt, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is! Dit benadrukken wij door 5 jaar garantie te geven op geleverde koelingen. Wie doet dat nog?
 
Benieuwd naar onze systemen? Neem dan een kijkje bij onze koelsystemen