Nieuw in ons assortiment: opbaarplateaus

Bij De Vene streven we er altijd naar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige en passende uitvaartbenodigdheden. Daarom voegen we twee nieuwe opbaarplateaus aan ons assortiment toe. Ontworpen om te voldoen aan de behoefte dat er steeds vaker wordt gekozen voor een opbaarplateau bij een begrafenis of crematie. Hanteerbaarheid, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid waren de criteria waarmee de opbaarplateaus zijn ontwikkeld.

Model Pine 1012

Het eerste nieuwe model dat we presenteren is de Pine 1012. Dit opbaarplateau is vervaardigd uit stevig naaldhout. Geschikt voor zowel eenmalig als meermalig gebruik, is de Pine 1012 ontworpen met een uniek kenmerk: de zijwanden lopen subtiel taps naar beneden, waardoor het geheel een meer gevormde uitstraling krijgt. Dit zorgt voor een esthetisch aantrekkelijker design. Door slimme productiemethoden is dit model ook prijstechnisch interessant.

Model Pine 1011: Praktisch en Draagbaar

Naast de Pine 1012 introduceren we ook het model Pine 1011, voorzien van een scharnierend ontwerp dat praktisch is voor veel situaties. Dit plateau is speciaal ontworpen met mobiliteit in gedachten, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is, zelfs in de kofferbak van een auto. Of het nu gaat om een thuisopbaring of een opbaring op een andere locatie, het Pine 1011 plateau biedt  flexibiliteit en gemak. Door slimme productiemethoden is dit model ook prijstechnisch interessant.

Beide opbaarplateaus zijn met zorg en vakmanschap vervaardigd in onze ambachtelijke werkplaats, waarbij we streven naar de hoogste kwaliteitsnormen en aandacht voor detail. Bovendien zijn ze gemaakt van duurzaam naaldhout, waardoor ze niet alleen stevig en betrouwbaar zijn, maar ook milieuvriendelijk.

Voor de introductieprijzen van deze nieuwe opbaarplateaus kijk hier op onze website:  Naast onze opbaarplateaus bieden we ook een scala aan bijpassende lijkwades en andere uitvaartbenodigdheden, zodat u bij De Vene terecht kunt voor al uw wensen en behoeften.