Funeral Deals ook voor u!

Ruim twee jaar geleden introduceerden wij de Collective Funeral Deals. De gedachte erachter was om inkoopvoordeel voor iedereen in de branche mogelijk te maken. Zonder dat je aangesloten moet zijn bij een brancheorganisatie of bij een inkoop collectief. Je schrijft anoniem in op een aanbieding en bij voldoende inschrijvers ontvang je het artikel tegen de scherpe prijs.

Eerst moest de branche wennen aan dit collectief. Gebleken is dat onbekend, onbemind is, want zodra de deal online is, hebben inmiddels 95% van de deals het minimale aantal inschrijvers zich binnen 12 dagen ingeschreven. Hierdoor kunnen we de deals tegen de scherpe tarieven uitleveren. Er komen zelfs aanvragen binnen om bepaalde producten op te nemen in de deals. Vaak kunnen we gehoor geven aan deze verzoeken en de deal plaatsen.

De voordelen van de deals zijn:

  • Inkopen voor scherpe prijzen
  • Anoniem inschrijven

De Collective Funeral Deals zijn voor iedereen in de branche, ook voor u! Houd de deals in de gaten op onze site of op de socials zoals Facebook en Instagram.

Kopen op inschrijving, een win – win voor alle partijen.