Funeral Expo 27 & 28 oktober

We zijn verheugd u uit te nodigen voor hét toonaangevende evenement in de uitvaartbranche: de Funeral Expo 2023 in Brussel!

Op woensdag 27 september en donderdag 28 september komt heel de branche bij elkaar en kunt u de nieuwste ontwikkelingen en innovaties ontdekken.

Dit jaar presenteren wij met trots een unieke manier van opbaren met een nieuwe uitstraling. We onthullen tevens nieuwe brancardonderstellen en enkele innovaties die de branche nog nooit eerder heeft gezien. Deze expo belooft een unieke kans te zijn om de toekomst van de uitvaartbranche te ervaren.

En laten we eerlijk zijn, wie zou niet willen genieten van het prachtige Brussel? Combineer uw bezoek aan de Funeral Expo daarom met de charmes van deze stad.

Wij verwelkomen u graag op onze stand C08, waar we samen met Budget Hearses en Maas Uitvaartmobiliteit zullen staan. Hier kunt u al uw vragen stellen en de innovaties van dichtbij bekijken.

Registreer vandaag nog gratis en maak deel uit van dit inspirerende evenement. Samen zetten we de volgende stap in de uitvaartbranche!