Uitvaart Vakbeurs, het was een succes!

Het is weer ruim een week geleden dat we op de Uitvaart Vakbeurs stonden. Wat een succes was het deze keer! Veel bezoekers en veel gesprekken. Het mooie aan deze dagen is dat je in een relatief kort tijdsbestek heel veel relaties kunt zien en spreken. Ook mochten we veel nieuwe relaties verwelkomen. Wij willen u danken voor alle belangstelling! En mochten er vragen zijn naar aanleiding van uw beursbezoek, neem dan gerust contact met ons op.

Op de beurs hebben we een aantal nieuwe producten geïntroduceerd:

Foldi buisframe

Elektrische jack

 

Plastic soup condoleancemap 

 

Demontabel opbaarmeubel lichtgewicht

Overal op te bouwen en mee te nemen. Lichtgewicht en gestoffeerd aan de buitenkant voor een “warmere” sfeer.

 

Black 8

 

Heeft u interesse in één van deze producten of andere producten van ons? Neem dan contact op.