Uitvaartbenodigdheden in Nederland en België én……

Al heel wat jaren is De Vene actief in de uitvaartbranche. Eerst regionaal, daarna landelijk. Inmiddels werken we niet alleen landelijk meer, maar leveren we uitvaartbenodigdheden in Nederland, België, Duitsland en incidentele orders over heel de wereld. De incidentele orders komen vaak binnen voor specifieke producten die De Vene zelf ontwikkelt. Denk dan aan mobiele koelsystemen, randverwarming in koelingen, de Foldable opvouwbare verzorgingstafel, het Foldi buisframe voor de Spencer schaarwagen, De Collective Funeral etc.

Productgroepen die wij op dit moment leveren zijn:

  • Uitvaartkisten en toebehoren (vanuit een eigen assemblage afdeling)
  • Mobiele en vaste koelsystemen
  • Interieur en inrichting uitvaartcentra
  • Inrichting mortuaria
  • Begraafplaatsbenodigdheden
  • Verzorgingsartikelen
  • Tilhulpmiddelen en plafondliften
  • Transportmiddelen zoals schaarwagens, brancards etc.
  • Condoleancemappen (kleur en logo volledig naar wens)
  • Mobiele geluidssystemen

Met dit brede assortiment bieden wij gemak aan onze klanten. Met één telefoontje of mail kunnen zij terecht voor (bijna) alle producten die in de uitvaartbranche worden gebruikt.  De Vene zorgt voor de kennis, kwaliteitsproducten, de voorraden en een snelle levering met doorgaans eigen transport. Natuurlijk zijn wij, net zoals onze klanten, altijd bereik- en beschikbaar. Ook de avonden, nachten en weekenden. De avond, nacht en weekenden zijn wij beschikbaar voor zaken die niet kunnen wachten. Denk hierbij aan de bestelling van een uitvaartkist of de storing van apparatuur.

In de toekomst blijft De Vene werken aan de ontwikkeling en doorontwikkeling van producten en diensten. De Vene gaat “voor een beter afscheid”.