Nieuwe man in magazijn, nieuwe dame op kantoor

Graag willen we aan u voorstellen:

Cor van Giessen
Inmiddels werkt Cor al enige maanden naar tevredenheid bij ons. Graag willen we Cor daarom ook aan u voorstellen. Misschien heeft u hem al een keer gezien of gesproken.

Cor woont in Wijk en Aalburg is getrouwd en heeft twee dochters. Hij heeft jaren gewerkt in de metaalsector en was toe aan iets anders. Cor is magazijnbeheerder en verantwoordelijk voor de inkomende- en uitgaande goederen.  Daarnaast verzorgd Cor ook nog planningstaken en neemt de telefoon regelmatig op.

Imke Boll – van Noorloos

Ook Imke werk al enige maanden naar tevredenheid bij ons. Imke zorgt samen met Jan voor de administratie. Daarnaast is ze creatief goed onderlegd en kan ze ons bijstaan in de opmaak van brochures, social media, website etc. Ook zorgt Imke voor de uitnodiging van de “APK” van uw koeling.

Imke is getrouwd met Arno Boll. Samen hebben ze vier kinderen en wonen bij het bedrijf in Veen.

Graag tot ziens in Veen.