November, de maand van…

Een nieuwe maand betekent bij de Vene nieuwe acties! Dus ook nu staan er weer nieuwe producten op onze actiepagina. Ga snel kijken en scoor nu deze producten voor een extra lage prijs!

In Amerika is november de maand van Thanksgiving, wat te vergelijken is met de Nederlandse dankdag voor gewas en arbeid. Wij vieren dit op de eerste woensdag van november. Op deze dag zijn we dankbaar voor de oogst, mensen die ons dierbaar zijn en allerlei andere goede dingen, het is goed om daar één dag in het jaar extra aandacht aan te besteden.  In Amerika wordt Thanksgiving gevierd op de vierde donderdag van november. Vaak kijken ze eerst naar een wedstrijd American football, daarna eten ze kalkoen met de hele familie.

Maar na Thanksgiving komt altijd…
… Black Friday! Op deze vrijdag komen winkels altijd met super sales, dus houd je mail in de gaten. Misschien komt er wel iets bijzonders aan.
Omdat de donderdag van Thanksgiving een nationale feestdag is in Amerika, hebben veel mensen de vrijdag erna vrij. Dit is dus een dag waarop iedereen tijd heeft om te beginnen met inkopen voor kerst. Het is voor winkeliers daarom één van de drukste dagen van het jaar, waardoor de naam ‘Black Friday’ is ontstaan.

Wat gebeurde er nog meer in de maand November?
– Sinds 1944 is 1 november World Vegan Day, een dag waarop extra aandacht wordt gegeven aan een veganistische leefstijl.
– Het graf van Toetanchamon werd ontdekt op 4 november 1922, zie ook onze blog “Farao’s
– Koningsdag in België wordt jaarlijks gevierd op 15 november
– Op 25 november 1975 werd Suriname een onafhankelijke republiek

Ga snel naar onze actiepagina om te kijken welke acties deze maand actief zijn! https://www.devene.nl/product-categorie/acties/