Sokkelwagens

Bij De Vene Uitvaartbenodigdheden is het mogelijk om sokkelwagens / uitvaartkistmeubels in overleg volledig naar uw wensen te ontwerpen. Deze sokkelwagens zijn zeer geschikt voor een vaste opstelling in een uitvaartcentrum.

Er zijn verschillende modellen sokkelwagens beschikbaar. Zo is er de keuze tussen een scharnierende sokkelwagen en een sokkelwagen als vaste opstelling met koeling.

Bij het ontwerpen van de sokkelwagen is er een ruim aanbod aan keuzes die u kunt maken. Zo kunt u de kleurstelling en structuur van het materiaal bepalen, waardoor de sokkelwagen / uitvaartkistmeubel altijd passend te maken is bij uw interieur. Het is ook mogelijk dat de kistmeubel voorzien wordt van verlichting. Hieronder vind u een aantal voorbeelden van sokkelwagens:

Scharnierend:

Vaste opstelling met koeling:

Diverse ontwerpen: