Opvouwbaar rouwscherm

Dit rouwscherm bestaat uit meerdere schermdelen die los te koppelen zijn d.m.v. koppelstukken. Deze schermdelen kunnen op hun beurt weer ingeklapt worden waardoor deze eenvoudiger te vervoeren zijn in een personenauto, er is maar de helft van de oorspronkelijke lengte benodigd.

Dit rouwscherm bestaat uit meerdere schermdelen die los te koppelen zijn d.m.v. koppelstukken. Deze schermdelen kunnen op hun beurt weer ingeklapt worden waardoor deze eenvoudiger te vervoeren zijn in een personenauto, er is maar de helft van de oorspronkelijke lengte benodigd.

De rouwschermdelen zijn d.m.v. een scharnier aan beide kanten deelbaar. Het scharnier kan vastgezet en losgemaakt worden door een RVS huls. Door de extra middenstang aan de achterkant valt de stof altijd netjes op zijn plaats en kan niet op de grond terecht komen als het scherm wordt ingeklapt.

De materialen en koppelingen c.q. scharnieren die gebruikt zijn voor dit scherm zijn van een sublieme kwaliteit zodat dit scherm jarenlang duurzaam gebruikt kan worden. De stofbespanning kan voor reiniging eenvoudig gedemonteerd worden. Mogelijke stoffen: U kunt kiezen uit talloze stalenboeken die wij op aanvraag verschaffen.


Afmetingen per deel:

Uitgevouwen: 200 x 60 cm
Ineengevouwen: 100 x 60 cm