Assortiment

Projectinrichting

De Vene levert niet alleen uitvaart artikelen, maar verzorgt indien gewenst ook de volledige inrichting van uw uitvaartcentrum.

Denk hierbij aan kistmeubels, wandafscheidingen (hier is heel veel in mogelijk), wandbekleding, verrijdbare separaties, bloemenzuilen, kandelaars, tilhulpmiddelen, sectie- c.q. verzorgingstafels etc.

Op koeltechnisch gebied kunnen wij u ook een oplossing op maat bieden. Zowel mobiele koelers, vaste koelers als koelruimtes met de benodigde stellingen, transportmiddelen zoals hefwagens- baarwagens  zijn mogelijk. Deze vervaardigen wij in eigen beheer.

Veel zaken waarover gedacht moet worden zijn praktisch van aard en belangrijk maar puur gericht op een efficiënte manier van werken.  Zeer zeker niet minder belangrijk is de beleving die de nabestaanden hebben als ze in uw uitvaartcentrum komen. Ook over deze zaken denken wij graag met u mee.De routing van een uitvaartcentrum is het eerste wezenlijke punt waaraan moet worden gedacht. Hierop volgend kunnen de mogelijkheden die u wenst worden toegepast. Hierin hebben wij veel ervaring en denken hier graag in mee.

 
Hieronder zijn enkele voorbeelden van artikelen te zien met betrekking tot het projectinrichting.   

Graag delen wij onze kennis met u. Maak daarom gerust een afspraak met ons m.b.t. de inrichting van uw uitvaartcentrum.

Voordelen van De Vene

› Wij zijn onafhankelijk

› Altijd bereik- en beschikbaar

› Groot assortiment

› Kennis van zaken

› Betrokken met uw dienstverlening

Contact gegevens

De Vene Uitvaartbenodigdheden

Bagijnhof 11

4264 AZ Veen (Nbr.)

T. 0416 820 820

F. 0416 820 821