Assortiment

Je bent hier:

Koelingen

Ook op het gebied van koelingen staan wij altijd voor u klaar!

Of het nu gaat om productie, onderhoud, reparatie of keuren: aangezien we alles in eigen beheer houden, kunnen we de lijnen kort houden voor een soepele communicatie en goede service! 

Onderaan deze pagina kunt u meer lezen over de diensten die De Vene verricht op het gebied van koelingen.
Productie, service, reparatie en keuren in eigen beheer
Wij staan voor koelers van een hoge kwaliteit, immers van een koeler moet u op aan kunnen.Wij produceren koelers geheel in eigen beheer. Hierdoor weten wij wat eventuele knelpunten zijn en proberen deze ook te ondervangen in de productie. Goede compressoren, slangen en plaatwerk resulteren in innovatieve koelers met een lange levensduur.

Service onderhoud
Service onderhoud van de koelers is aan te raden. Aan ieder apparaat c.q. machine moet onderhoud worden verricht, zo ook bij een koeler. In combinatie met de jaarlijkse keuring kunt u hiermee dure reparaties en vermindering van koelcapaciteit voorkomen.

Reparaties
Reparaties kunnen wij ook uitvoeren, wij hebben de kennis in huis om dit op de juiste manier te doen. En niet minder belangrijk met mensen die gekwalificeerd zijn en dus weten waar ze mee bezig zijn.

Waarom een koeler keuren?
Omdat dit in combinatie met standaard onderhoud een kleine moeite is en u een hoop problemen kan besparen. Een koeler is namelijk een elektrisch apparaat. En elektrische apparaten in een bedrijfsmatige omgeving dienen voorzien te zijn van een keuring. Dit is een jaarlijks terugkerend iets en kan tegelijk met het onderhoud worden gedaan. Na de jaarlijkse keuring krijgt u een keuringsrapport van de betreffende koeler. Zodat u bij complicaties die hopelijk nooit gebeuren het rapport kunt overleggen.

Voordelen van De Vene

› Wij zijn onafhankelijk

› Altijd bereik- en beschikbaar

› Groot assortiment

› Kennis van zaken

› Betrokken met uw dienstverlening

Contact gegevens

De Vene Uitvaartbenodigdheden

Bagijnhof 11

4264 AZ Veen (Nbr.)

T. 0416 820 820

F. 0416 820 821